šta kažu zvijezde?

Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napravit će pakao od života

Zabava 02.04.24, 20:49h

Počeo je retrogradni Merkur: Pripadnicima četiri znaka napravit će pakao od života
Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese kaos u komunikaciju, odnose i financije, ali neki horoskopski znakovi osjetit će njegov utjecaj snažnije nego drugi

 

 


Poćelo je astrološki najizazovnije razdoblje godine - retrogradni Merkur. Ovaj period, koji će trajati do 25. aprila, poznat je po svojoj sposobnosti da unese kaos u komunikaciju, odnose i financije, ali neki horoskopski znakovi osjetit će njegov utjecaj snažnije nego drugi.

 

Ovan


Kao domaćin retrogradnog Merkura, Ovnovi će osjetiti izravan udar. Očekujte nesporazume i frustracije u komunikaciji, što može dovesti do konflikata u osobnim i profesionalnim odnosima. Savjetuje se dvostruka provjera svih informacija i strpljenje u razgovoru.

 

Rak


Za Rakove, ovaj period može donijeti izazove u domu i obiteljskim odnosima. Stare nesuglasice mogu isplivati na površinu, zahtijevajući vašu pažnju i rješavanje. Ključ je u otvorenoj i iskrenoj komunikaciji, bez pretpostavki.

 

Vaga


Za Vage, retrogradni Merkur u Ovnu može utjecati na partnerstva, bilo da je riječ o poslovnim ili ljubavnim odnosima. Nesporazumi i kašnjenja mogu stvoriti napetost, pa je važno ostati miran i ne donositi nagle odluke.

 

Jarac


Jarce očekuju izazovi u karijeri. Projekt na kojem radite može doživjeti neočekivane preokrete ili zastoje. Komunikacija s nadređenima i kolegama zahtijevat će dodatnu pažnju. Ostanite organizirani i spremni na promjene planova.

 

Za sve znakove zodijaka, ključno je zapamtiti da retrogradni Merkur nije samo razdoblje izazova, već i prilika za preispitivanje, ponovno razmatranje i popravljanje prošlih grešaka. Ovo može biti vrijeme intenzivnog osobnog rasta, ako se fokusirate na unutarnji rad umjesto da se borite protiv vanjskih okolnosti.

 

Savjeti za preživljavanje retrogradnog Merkura u Ovnu:

 

Dvostruko provjeravajte sve komunikacije i planove putovanja.


Izbjegavajte potpisivanje važnih ugovora ili započinjanje novih projekata.


Budite strpljivi u interakcijama s drugima i spremni na kompromis.


Iskoristite ovaj period za rješavanje neriješenih pitanja iz prošlosti.


Dok prolazimo kroz ovo turbulentno razdoblje, zapamtite da svaki retrogradni ciklus nosi sa sobom lekcije i mogućnosti za rast. Prihvatite izazove s otvorenošću i spremnošću za učenje te se možda iznenadite pozitivnim ishodom koji vas čeka na kraju ove astrološke oluje.

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/af)

BLIN
KOMENTARI