težak ponedjeljak

Retrogradni Merkur stiže 1. aprila, OVA tri znaka bukvalno će smrviti: Donosi im teške izazove i probleme

Zabava 31.03.24, 15:20h

Retrogradni Merkur stiže 1. aprila, OVA tri znaka bukvalno će smrviti: Donosi im teške izazove i probleme
I dok tradicionalno ova planeta, kada je retrogradna, ne utiče previše povoljno gotovo ni na jedan znak Zodijaka, ipak će posebno loš horoskop donijeti ovim znakovima...

 

 


Prvi retrogradni Merkur u 2024. godini stiže u ponedjeljak, 1. aprila, a biće aktivan gotovo čitav mjesec, odnosno do 25. aprila. Ovaj astro tranzit može da bude opasan period i poznat je po tome što se u ovom periodu dešavaju brojne neprijatnosti i neplanirani problemi.


Astrolozi redovno ističu da retrogradni Merkur ima ozbiljan uticaj na ljude, pa najčešće savjetuju da u ovom periodu ne preduzimate neke velike i važne korake koji mijenjaju život. Takođe, savjetuje se da se ne prave velike kupovine i transakcije, te da budete veoma pažljivi ako vam predstoji bilo kakav duži put.


Treba biti oprezan u komunikaciji - nesporazumi su u ovom periodu česti, i nikako ne treba donositi ishitrene odluke, posebno u vezi sa poslom. Svaku odluku premjerite više puta!


I dok tradicionalno ova planeta, kada je retrogradna, ne utiče previše povoljno gotovo ni na jedan znak Zodijaka, posebno loš horoskop donijet će Ovnovima! Retrogradni Merkur će, dakle, najteže pogoditi tri znaka - pomenute Ovnove, ali i Strijelčeve i Jarčeve!


OVAN


Predstavnici ovog znaka moraju pažljivo da prate sva dokumenta koja se odnose na njihov rad ili život. Na poslu vas rasprave i nesporazumi mogu dovesti čak i do gubitka ugleda, pa i pozicije!


Iako je vaša intuicija izražena, u narednim sedmicama će biti veoma slaba, što će vam dodatno poremetiti uobičajeno funkcionisanje. Moraćete da poradite na svojoj razdražljivosti i sebičnosti, posebno u prvoj polovini mjeseca, kada će negativne sile Venere i Merkura biti u moćnoj sinergiji.


U ljubavi konfliktne situacije prijete da postanu početak niza velikih svađa.


STRIJELAC


Strijelčevi bi trebalo da se pripreme na puno nepredvidivih situacija i nagle promjene planova. Može da dođe do otkazanog avionskog leta, kvara automobila, nagle bolesti uoči zakazanog putovanja, odlaganja važnih događaja... Ukratko, ako ste imali planirano bilo kakvo putovanje, očekujte neprijatnosti i loše promjene u pogledu istog. Čuvajte se i gradske vožnje, tu može doći do manjih pehova.


Ovo je period koji od vas zahtijeva mnogo strpljenja, ali i odlučnosti. Čekaju vas teški dani, ali ujedno i zanimljivi i poučni - bit ćete mudriji i obazriviji na kraju ovog perioda. Važno je da u narednim nedjeljema ne pokušavate da obavite više stvari u jednom, tada je neuspjeh zagarantovan. 


Ukoliko budete imali takta i strpljenja, možda ipak neće izostati neki manji uspjesi. Ne miješajte ljubav i posao i dovoljno vremena posvetite osobama koje volite.


JARAC


Jarčevi u narednom periodu treba da izbjegavaju kupovinu ili prodaju nekretnina. Može doći do problema sa papirologijom, pakovanjem ili selidbom. S druge strane, savjetuje se da što više vremena provedete u krugu porodice i kod kuće. 


Može da dođe i do problema u interekaciji sa kolegama i okolinom. Stvari najvjerovatnije neće ići po planu i moglo bi da dođe do neočekivanih promjena u vašem poslu. 


Iako ćete biti nervozni i nemirni, ne zaboravite prognozu zvijezda - postoji velika šansa da će se svi sadašnji neuspjesi u budućnosti pretvoriti u trijumfe i da će vas odvesti putem napretka!

 

(Žena.rs/DEPO PORTAL/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI