FOTO/ NOVO ISKSUSTVO

Pogled na Mostar sa 22 metra visine: Otvoren panoramski točak, atrakcija iz druge perspektive

Zabava 30.03.24, 14:14h

Nakon svečanog otvaranja panoramskog točka gradonačelnik Kordić je najmlađim stanovnicima Mostara dijelio uskrsna jaja

 

 

U organizaciji Turističke zajednice Grada Mostara i Gradske uprave u subotu je svečano otvoren panoramski točak visine 22 metra, koji je postavljen preko puta parka Zrinjevac.


Panoramski točak sastoji se od 22 poluotvorene kabine, a montirala ga je tvrtka Fest d.o.o. iz Ozlja.


Mostarski gradonačelnik Mario Kordić kazao je kako je ideju za ovu turističku atrakciju razvio Grad Mostar zajedno sa svojom turističkom zajednicom, kako bi "pokrenuli ovaj fini dio godine u Gradu Mostaru".


- Iza Božića i Nove godine uvijek imamo nekakvu rupu u događanjima, tako da smo se ove godine potrudili da svojim sugrađanima priuštimo jednu atrakciju poput ove. Grad se budi, proljeće nam dolazi i očekujemo da se družimo sa sugrađanima te da lagano uđemo u ljetni period, kad nas očekuje pregršt događanja - naglasio je gradonačelnik.


Direktorica Turističke zajednice Grada Mostara Elvira Dilberović istakla je kako je ovo jedna pozitivna priča te da Grad Mostar punom parom ulazi u predstojeću turističku sezonu.


- Htjeli smo da naši građani osjete da se budi sezona. Vrijeme nam ide u prilog. Ovo je nešto novo i mislimo da Mostar zaslužuje nešto ovakvo. Želimo sugrađanima uljepšati svaki dan i mislimo da je ovo pozitivna priča. Bit će ih još, ovo je samo početak. Panoramski točak će ostati u Mostaru do polovine maja, tako da će svi imati priliku da dožive ovo nezaboravno iskustvo i da grad vide iz neke druge perspektive - kazala je Dilberović.


Nakon svečanog otvaranja panoramskog točka gradonačelnik Kordić je najmlađim stanovnicima Mostara dijelio uskrsna jaja.

 

(FENA/ad)

 

BLIN
KOMENTARI