NAKON MARATONSKOG ROČIŠTA

Oglasio se Konaković o akciji 'Black Tie 2': I ranije sam govorio, BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju!

Front 25.04.24, 10:03h

Oglasio se Konaković o akciji 'Black Tie 2': I ranije sam govorio, BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju!
Nakon jučerašnjeg maratonskog ročišta gdje je Sud BiH pustio 20 osoba da se brane sa slobode, dok su tri ostale u pritvoru, Konaković se osvrnuo se na ovu, kako kaže, "spektakularnu" akciju

 

 


Predsjednik Naroda i Pravde i ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković vrlo se šturo i skromno prethodnih dana izjašnjavao o velikoj policijskoj akciji "Black Tie 2" koja je uzdrmala gotovo cijelu državu. 


No nakon jučerašnjeg maratonskog ročišta gdje je Sud BiH pustio 20 osoba da se brane sa slobode, dok su tri ostale u pritvoru, Konaković se na Facebooku osvrnuo se na ovu, kako kaže, "spektakularnu" akciju i naajvio press konferenciju:


- 20 osoba uhapšenih u “spektakularnoj” akciji pušteno je na slobodu. Kao što sam ranije govorio, BiH ima pravosudno-medijsko-policijsku mafiju. Danas ćemo o njima govoriti detaljno. Tokom dana bit će održana press konferencija, a o terminu ćemo na vrijeme obavijestiti javnost. Jer za pravdu je uvijek pravo vrijeme. Posebno sam ponosan jer je baš Narod i Pravda njihov najveći problem i njihova prva meta - naveo je Konaković.

 

(DEPO PORTAL/ad)

BLIN
KOMENTARI