IZNENAĐUJUĆI REZULTATI ISTRAŽIVANJA: Znate li zašto muškarci oralno zadovoljavaju svoje partnerice?

Petak | 05.07.2013.

S obzirom na to da oralni seks direktno ne utječe na reprodukciju, znanstvenici su odlučili saznati zašto muškarci oralno zadovoljavaju svoje partnerice

oralni seks novaPrema najnovijem istraživanju objavljenom u Journal of Evolutionary Psychology, jedan od razloga zašto muškarci oralno zadovoljavaju svoje partnerice jest - da bi smanjili rizik od preljuba.

S obzirom na to da oralni seks direktno ne utječe na reprodukciju, znanstvenici su odlučili saznati zašto muškarci oralno zadovoljavaju svoje partnerice.

U istraživanju su sudjelovala 243 odrasla i heteroseksualna muškarca, a znanstvenike su zanimale njihove navike po pitanju oralnog seksa.

Rezultati su pokazali da muškarci uglavnom pružaju partnericama oralni seks kako bi smanjili mogućnost preljuba time što će joj pružiti više zadovoljstva.

Nakon objavljenih rezultata mnogi su ostali iznenađeni, a pojavile su se i negativne reakcije. Mnogi navode da možda muškarci pružaju oralni seks partnericama iz čistog užitka. 'Oprostite znanstvenici, ali neke su stvari namijenjene zabavi', napisala je Kate Gilbert na svom blogu.

(Hot.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

comments powered by Disqus

Transparency International BiH


Promo


DEUTSCHE WELLE