BALKANSKI NOSTRADAMUS IZ SARAJEVA TVRDI: Severina i Milan neće ostati zajedno!

Srijeda | 11.04.2012.

Parapsiholog Mevludin Duvančić ili, kako su ga mediji prozvali, Balkanski Nostradamus, poznat je po pronalaženju nestalih osoba, ne predviđa dug uspješan brak Seve I Milana

mevludin duvancicDuvančić je poznat i po predviđanjima života poznatih. Stoga je otkrio što misli kako će se odvijati budućnost najpoznatijih hrvatskih estradnjaka.

Popularna Severina nakratko je nestala iz hrvatskih medija da bi se početkom tjedna pojavila u srpskim. Boravak u Beogradu kraljice hrvatske estrade i njezinog zaručnika nije prošao nezapamćeno, no što o njenom braku kaže vidovnjak koji je predvidio da će pjevačica roditi zdravog dječaka.

'Severina i Milan neće ostati u braku i meni je to malo čudno, pošto je taj gospodin okružen astrolozima jer on ništa u životu bez njih ne radi. Oni nisu mogli vidjeti da oni nemaju apsolutno nikakve zajedničke perspektive. On je djelomično pozitivan čovjek i u njemu je drugo ja - druga osoba. Jako je posesivan, mislim da će doći do problema već ove godine', ističe Mevludin.
'Bez obzira što će on inzistirati na drugom djetetu kako bi zadržao Severinu, na neki način ona je jako temperamentna, voli pjesme i veliki je umjetnik i tražena je u Hrvatskoj i vidim da će tu doći do konflikta i teške situacije', zaključio je Balkanski Nostradamus. (Dnevnik.hr/DEPO PORTAL)

Severina i Milan Popović; Foto: Glorija

comments powered by Disqus

Transparency International BiH


Promo


DEUTSCHE WELLE