SRBIJANSKI MEDIJI O LJUBAVNOJ AFERI: Naser Orić u vezi sa srbijanskom folk zvijezdom Oljom Karleušom?!

Četvrtak | 04.04.2013.

Olja se, navodno, već nekoliko godina viđa s Naserom Orićem, a u braku je s Predragom Petrovićem Pecom

Naser Orić i Olja KarleušaSrbijanska folk zvijezda Olja Karleuša, koja je u braku s biznismenom Predragom Petrovićem Pecom, već nekoliko godina je, navodno, u šemi s bivšim haškim optuženikom Naserom Orićem, piše srbijanski tabloid Kurir.

Kako tvrde izvori Kurira, Olja sve češće gostuje u BiH i za to je zaslužan upravo Naser, koji je uvijek okružen tjelohraniteljima i ne propušta nijedan njen nastup. Njihovu bliskost izvori Kurira prvi put su otkrili 2. juna 2012, kad je Olja nastupala u restoranu „Bosna“ u Sarajevu.

- Kad je bio Oskar popularnosti u Tuzli 14. novembra 2012, njenim „mercedesom“ tamnoplave boje dovezli su se do „Majdana“, gdje su sjedili i pili kafu pred brojnim novinarima, ali niko nije smio da ih slika - otkrivaju sagovornici ovog srbijanskog tabloida i drugi slučaj kad su ih sreli.

Kako dalje navode, nakon Oskara imala je nastup u Sarajevu, u „Radon plazi“, gdje je bio i on, a prema njihovim tvrdnjama, dan prije tog nastupa Olja je bila kod Nasera u vikendici na Karauli blizu Olova, gdje su je vidjeli i mnogi njegovi radnici.

- Među njenim posljednjim nastupima bio je onaj 8. marta u Visokom, u diskoteci „Kampari“. Naser je bio i tamo. Tada su nastale fotografije koje su ubrzo završile na Facebook strani diskoteke, ali još brže su skinute - kažu izvori.

Na fotkama do kojihje Kurir uspio da dođe vidi se da je njena torba „Louis Vuitton“ na stolu pored kojeg se slikao i Naser, ali zajedničke fotografije su izbrisane.

Naser Orić i Olja KarleušaFoto: Kurir


Naser Orić: Olji hoće da napakoste!

- To je živa glupost. Možda neko hoće da joj napakosti pa izmišlja takve priče. Ja sam stalno na nastupima pjevača i pjevačica iz Srbije. Eto, vuče me neka nostalgija i volim da odem na njihove koncerte. Skoro sam vidio i ženu pokojnog Šijana, Gocu Božinovsku. Kulturno smo se pozdravili i šta ima loše u tome?! Poznajem mnogo dobro i Oljinog muža Pecu. Ma stvarno je glupost da sam s njom u vezi.

Olja: Bila sa s njim, ali nikad sama

- Nasera sam upoznala prošlog leta. Nisam ni prva ni poslednja pevačica koju dovode u vezu s njim. On je nekoliko puta dolazio na moje nastupe. U njegovom društvu mogli su da me vide samo u prisustvu još nekoliko ljudi, a nikad samu. Naser poznaje i mog supruga. Svesna sam kakve optužbe on ima od mog naroda, ali ja ne mogu da biram svoju publiku. Pevam za narod - rekla je Karleuša.

(Kurir-info.rs, DEPO, BLIN/md)

comments powered by Disqus

Transparency International BiH


Promo


DEUTSCHE WELLE