FOTO / 'STO FACA I ACA' U KAMERNOM TEATRU 55

Aleksandar Stanković o susretu s Đukanovićem, Kusturicom, Dodikom, Sidranom...

Arhiva 17.04.14, 11:12h

Promocija knjige ''Sto faca i Aca'' Aleksandra Stankovića, novinara Hrvatske radio-televizije koji godinama vodi veoma gledanu emisiju ''Nedeljom u dva'', održana je juče u Sarajevu

Promocija knjige Aleksandra Stankovića

Promocija knjige "Sto faca i Aca" Aleksandra Stankovića, novinara  Hrvatske radio-televizije koji godinama vodi veoma gledanu emisiju "Nedeljom u dva", održana je juče u Sarajevu.

Izuzetno uspjeloj promociji u Kamernom teatru 55 prisustvovao je veliki broj gostiju, od državnika poput Željka Komišića do mnogih drugih ličnosti iz raznih segmenata bosanskohercegovačkog javnog života.

Moderirao je Emir Hadžihafizbegović, o kjinizi govorili Vildana Selimbegović i Zoran Simić, a Stanković je pročitao nekoliko kratkih priča o gostovanju mnogih osoba u njegovoj emisiji.

Na primjer, naveo je da mu se jedanput desilo i jedno sudbinsko gostovanje, kada je avionom crnogorske vlade došao državnik Milo Đukanović. Jedna od studentica iz publike u toj Stankovićevoj emisiji je upitala Đukanovića kako će objasniti crnogorskim građanima trošak zbog dolaska Vladinim avionom u Zagreb. Ta studentica je nekoliko godina kasnije postala Stankovićeva supruga.

Iz priča o njegovim emisijama i gostima izdvojio je sjećanje na emisije s Milkom Babović, Borisom Dvornikom, Abdulahom Sidranom, ali i s Miloradom Dodikom i prekinutu emisiju s Emirom Kusturicom koji nije želio dalje odgovarati na pitanja nakon što ga je Stanković pitao o viskiju sa Slobodanom Miloševićem.

(FENA/dg)