video/ 'Winter Biker Party'

Ulaz besplatan: U Sarajevu se sprema ludi provod za ljubitelje žestokog zvuka i MC kulture, evo gdje i kada...

DEPO CLUBBING 19.01.24, 13:15h

Ulaz besplatan: U Sarajevu se sprema ludi provod za ljubitelje žestokog zvuka i MC kulture, evo gdje i kada...
Ulaz na party je besplatan, a pored koncertnog programa biće postavljen i merch shop na ulazu u dvoranu za sve one koji žele podržati rad jednog od najreprezentativnijih MC klubova Bosne i Hercegovine

 

 


Rajvosa MC jedan je od najstarijih MC klubova u Bosni i Hercegovini sa tradicijom od preko 25 godina, a sam „Winter Biker Party“ ove godine organizuju jubilarnu dvadesetu godinu za redom, i to 03. februara u Kinu Bosna sa početkom u 20 sati. Ideja partija je promocija MC kulture široj javnosti te razbijanju predrasuda o ovakvom načinu života.


- I ove godine otvaramo vrata svim ljubiteljima MC (Motorcycle club) kulture ali i kvalitetne žive svirke koja će trajati do ranih jutarnjih sati. Ideja je da okupimo bajkere i tokom zimskih dana iz Bosne i Hercegovine i regije, ali i da MC kulturu predstavimo  svima koji su van tog svijeta, a koji možda imaju želju da je bolje upoznaju - poručili su članovi kluba Rajvosa MC.


Ove godine će biti održan trostruki koncert na kojem će nastupiti Ozmood Pinglewood, rock bend iz Sarajeva koji svira najveće obrade rock velikana kao što su AC/DC, The Cult, EKV i mnogi drugi. Nakon njih nastupat će bend Snake Eater, High Voltage Rock bend iz Sarajeva koji postoje od 2010. godine, a iza sebe imaju snimljena i objavljena dva studijska albuma i  poznati su po svojim energičnim nastupima. Treće ime koje će nastupiti je ekipa iz benda Nipplesi, rock bend koji nam dolazi iz Karlovca i po prvi put će se predstaviti publici u Sarajevu. Ekipa koja svira preko dvadeset godina i važi kao jedan od najboljih klupskih bendova u Hrvatskoj.


Ulaz na party je besplatan, a pored koncertnog programa biće postavljen i merch shop na ulazu u dvoranu za sve one koji žele podržati rad jednog od najreprezentativnijih MC klubova Bosne i Hercegovine. 


Također, ovo je idealna prilika za sve motoriste koji imaju želju da postanu dijelom MC svijeta, da bolje upoznaju članove i filozofiju kluba Rajvosa MC, jednog od najupečatljivijih ambasadora Sarajeva čiji članovi na svojim putovanjima po Evropi i svijetu ponosno ističu boje kluba, ime grada i države.

 


(DEPO PORTAL/ad)

 

BLIN
KOMENTARI